Scandcar Volvo Onderdelen informatie

 

Introductie

 

Scandcar Volvo Onderdelen heet u van harte welkom op onze website. Op deze pagina’s vindt u alle informatie die u wenst over Volvo en Scandcar. Scandcar is een bedrijf, gegroeid uit een hobby die in het begin van de jaren 70 is begonnen met 1 Volvo PV 544. Deze hobby is intussen uitgegroeid tot een volledig assortiment automobielen van het merk Volvo en een breed gesorteerd aanbod aan Volvo-onderdelen.

 

Romantisch Volvo tafereelAuto’s en onderdelen

 

Scandcar kan u een 40-tal Volvo modellen aanbieden, van een PV52 uit 1938 tot aan Volvo V70 modellen van 2006. Wij beschikken over diverse bronnen wereldwijd, die ons de mooiste en kwalitatief meest hoogstaande Volvo modellen leveren.

 

Onze showroom, gevestigd in Moergestel (NB), is ook online te bekijken.
U dient hiervoor te klikken op 1 van de links (via het gewenste type) aan de linkerkant van deze pagina.

Scandcar Volvo Onderdelen Informatie

 

Door onze meer dan 30-jarige praktijkervaring op Volvo gebied kunnen wij u ook tips geven over restauraties, reparaties en aankopen van auto’s.

 

U kunt vrijblijvend een kijkje nemen in Moergestel. Wij staan tot uw dienst van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Wij wensen u veel plezier tijdens uw toer over onze pagina’s en wij hopen u spoedig een keer persoonlijk te woord te mogen staan.