Volvo V70


Volvo V70De Volvo V70 en XC70 komen uit Zweden (en enkele uit Belgie). De Volvo V-klasse vertegenwoordigt de stationwagons.

De S60 is zijn broertje in de sedan uitvoering.

Voor de avontuurlijke rijders zijn er de XC-Volvo’s, waarvan de XC70 met zijn stoere uitstraling een van de best verkopende modellen is (was). De XC’s vanaf de jaren 2000 zijn betrouwbare en gewilde youngtimer modellen, welke  hard op weg zijn om cult auto’s te worden.

De Volvo XC 70 met stoere bumpers en sideskirts, de toekomstige cult auto.
De betrouwbare en elegante V70

Onderhoud Volvo V70

Voor onderhoud aan uw Volvo V70 of S 60 bent u bij Scandcar aan het juiste adres. We beschikken over diverse software pakketten (die de Volvo dealer zelf ook gebruikt) waarmee we uw volvo kunnen uitlezen, foutcodes kunnen resetten, en eventuele (verborgen) storingen kunnen opsporen.

Wilt u zelf een reparatie aan uw auto verrichten, en wilt u uw volvo laten uitlezen? Maak dan een afspraak en kom langs. We helpen u graag verder.

Wij hebben altijd enkele moderne Volvo V70 en XC 70 modellen op voorraad. Wij exporteren Volvo’s over de gehele wereld. Heeft u iets aan te bieden, of zoekt u iets specifieks? Bekijk ons aanbod op deze website of neem direct contact met ons op via: 013 513 4033

Call Now Button