Wij onderhouden en repareren Volvo youngtimers en Volvo klassiekers vanaf bouwjaar 1927. Werkzaamheden worden uitgevoerd door specialisten met meer dan 30 jaar Volvo ervaring.

Je hebt onderhoud en je hebt onderhoud uitgevoerd door Scandcar. In het laatste geval bent u verzekerd van perfect uitgevoerde werkzaamheden, met liefde verricht door uiterst vakbekwame technici. Werkzaamheden worden in onze eigen werkplaats conform klantopdracht uitgevoerd, waarbij meerwerk uitsluitend in overleg wordt verricht.

De verschillen tussen een specialist van Scandcar en zomaar een monteur zijn misschien wel het meest merkbaar als het gaat om reparaties en storingsdiagnoses. Uw Volvo loopt niet lekker, maakt een raar geluid of blijkt niet altijd even betrouwbaar? Wij kennen zo’n beetje alle Volvo’s vanaf bouwjaar 1927 van binnen en van buiten. Vertrouw ons de diagnose toe en wij zorgen dat u weer veilig en met een vertrouwd gevoel in uw Volvo op pad gaat. En dat alles tegen een zeer schappelijk werkplaat tarief.

Voor het maken van een afspraak bel: 013 – 513 4033

WhatsApp chat
Call Now Button