Beste klant,

De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft onze allerhoogste prioriteit. U kunt daardoor op afspraak uw bestelling afhalen.

Bel om een afspraak te maken naar 013-5134033 of mail naar ordering@scandcar.nl. Onze webshop draait natuurlijk wel op volle toeren dus zien wij uw bestelling graag tegemoet.

volvo onderdelen gratis verzonden

Let op, in verband met Corona virus zullen wij al uw Volvo onderdelen bij een bestelling boven de 50 euro gratis verzenden. 

Wij verzoeken u om uw bestellingen zoveel mogelijk via onze webshop door te geven.

Volvo aanbod

Wij houden ons reeds meer dan 40 jaar bezig met de in- en verkoop van Volvo personenwagens en Volvo onderdelen en hebben in de loop der jaren een uniek wereldwijd Volvo netwerk opgebouwd.

Iedere door ons aangeboden Volvo wordt vooraf levering door eigen technici volledig nagezien. Wij rekenen geen afleverkosten, maar bieden u wel de mogelijkheid om uw Scandcar-Volvo tegen meerprijs op locatie in Nederland of België te laten bezorgen.

Wij hopen u snel in onze showroom te Moergestel te mogen begroeten voor een geheel vrijblijvende bezichtiging van misschien wel uw volgende Volvo.

Bekijk onze voorraad volvo oldtimers en volvo youngtimers hier.

Volvo onderdelen uit eigen productie

Wij leveren al ruim 40 jaar meer dan 10.000 Volvo onderdelen uit eigen voorraad. Bestel eenvoudig via onze webshop of haal af in onze winkel in Moergestel.

Vanzelfsprekend houden wij de meest courante delen op voorraad, maar ook niet-courante delen of delen waarvan de productie gestopt is vindt u bij ons nog op de planken. En mocht een zeldzaam onderdeel niet voorradig zijn, dan kunnen wij u dit onderdeel via ons Zweedse netwerk hoogstwaarschijnlijk alsnog leveren. Wij leveren zowel originele Volvo onderdelen, alsook kostengunstige alternatieve onderdelen, kwalitatief gelijkwaardig aan het OEM-product.

“Classics and Coffee”!

LET OP, Classics and Coffee is vervallen. Tot volgend jaar!

Call Now Button