1966 Volvo Amazon VERKOCHT

Volvo Amazon bouwjaar 1966 kenteken AM-95-40 chassisnummer 201485, 2 deurs grijs met wit dak en rode bekleding gereviseerde B18B motor, gereviseerde versnellingsbak met overdrive en schijfremmen.

12345678910

 

Deze Amazon is een 5 tal jaar geleden geheel gerestaureerd, van binnen en van buiten opnieuw gespoten door professioneel bedrijf. Motor is gereviseerd , bak gereviseerd, overdrive, remmen, kortom technisch in perfecte staat gebracht.

Verder voorzien van electrische koelventilator als extra, electronische ontsteking,K&N luchtfilters, verstralers Hella, rembekrachtiger, Simons sportuitlaat, lichtmetalen originele Minilites 15 x 5,5 banden nagenoeg nieuw, originele Michelins , achterruitverwarming, toerenteller en extra schakelaar paneel op het dashboard. Uiteraard zijn toen ook alle raamrubbers portierrubbers, etc vernieuwd. Originele nieuwe rubbermatten , nieuw dashboard etc.

 

Bij restauratie is de bodem geheel gestraald tot kale metaal en voorzien van epoxylak.

 

APK geldig tot 3 december 2016.

 

Prijs van deze schitterende Amazon – (een fractie van de restauratiekosten!)

You may also like...

WhatsApp chat
Call Now Button