Scandcar Evenement “Kleppen Stellen” 24 maart 2018

Het eerste Scandcar evenement zit er weer op.

Het was een zonnige zaterdag, waarbij veel Volvo enthousiasten uit heel het land hebben deelgenomen aan de workshop kleppen stellen. De instructie hiervan staat tevens op onze website.

De dag begon met een natuurlijk met een heerlijk kopje koffie en een Zweedse versnapering. Na de theoretische uitleg van het kleppen stellen door Sjef Spijkers werd de prakrijk gegeven door onze kundige monteur Erik Bult.

In onze werkplaats stonden 2 oefenmotoren, waarop de workshopkandidaten konden oefenen. Het was leuk om te zien hoe enthousiast de kandidaten waren, maar vooral ook de onderlinge Volvo-klik is altijd een plezier om naar te kijken.

Na de workshop volgende een heerlijk Zweeds broodje en werd er onderling kennis uitgedeeld.  Wij willen alle kandidaten bedanken voor deze geslaagde dag en hopen jullie volgend evenement weer te mogen begroeten.

Kortom, houdt de website in de gaten voor het volgende evenement!

Met vriendelijke groet

Het Scandcar team

 

You may also like...

WhatsApp chat
Call Now Button