Volvo Youngtimers: van mijn hobby mijn vak maken

Volvo Youngtimers worden steeds populairder. Al meer dan 30 jaar heb ik passie voor Volvo.

Zoals een echte hobbyist betaamd heb ik ook een redelijk aantal Volvo Youngtimers aangekocht, gereden (en verkocht). Daarnaast heb ik vaak aan de zijlijn meegewerkt bij Scandcar Classic Volvo Cars. Het is voor mij dan ook een logische stap om deze samenwerking te verdiepen. Naast mijn bedrijf DueTT B.V.  (software ontwikkel bedrijf ) ga ik dan ook onder de vlag van Scandcar Classic Volvo Garage, Volvo Youngtimers verkopen.

Een bedrijf in het verkopen van Volvo Youngtimers: wat zijn Youngtimers

De meeste mensen zijn wel bekend met oldtimers. Youngtimers is een wat nieuwer en meer onbekend begrip. Het gaat hier om auto’s die ouder dan 15 jaar zijn. Hier kan op dagelijkse basis probleemloos mee gereden worden, vaak modellen uit het topsegment van bijvoorbeeld Volvo. Autoblog schreef al dat 2018 het jaar voor Youngtimers zou worden. Door de aantrekkelijke bijtellingsregeling van 35% over de dagwaarde worden deze auto’s steeds populairder onder zakelijke rijders.

Van mijn hobby heb ik nu mijn vak gemaakt

Sinds dat ik voor het eerst in aanraking kwam met een Volvo 144 van mijn oom was mijn interesse gewekt. De jaren tijdens mijn studie en daarna heb ik mijn ouders waar nodig bijgestaan in hun bedrijf Scandcar Classic Volvo garage, veel blogs/tijdschriften/boeken over de auto’s gelezen en zoals gezegd (ver)kocht ik met regelmaat Volvo Youngtimers. Nu is het tijd om dit professioneel aan te pakken.

De aanschaf van een Volvo bij Scandcar Classic Volvo Garage

We hebben vaak meerdere youngtimers te koop staan. Een geliefde Volvo Youngtimer is de Volvo V70.

Volvo V70, geliefde youngtimer

Vooral de tweede generatie die uitkwam rond 2000 waren hun tijd ver vooruit. Door de hoge kwaliteit, ruime inrichting, het comfortabel rijden en een elegante vormgeving is dit nog steeds een populaire auto onder de Youngtimers. Maar ook de Volvo XC70 en XC90 kun je bij ons vinden. Volvo’s staan bekend om hun betrouwbaarheid, degelijkheid en veilig rijden.

We importeren de onze youngtimers uit verschillende landen. Dit doen we zelf vanaf aankoop tot en met verkoop. Alle auto’s die wij aanbieden hebben een aantoonbare historie. Al onze prijzen zijn uiteraard inclusief garantie, afleveringsbeurt, APK en de tenaamstelling. Het is ook mogelijk om een Volvo Youngtimer te leasen.

 

Wilt u weten welke Volvo Youngtimers wij momenteel beschikbaar hebben?

U kunt bellen naar 013-5134033 of mailen naar ordering@scandcar.nl. We kunnen u dan exact vertellen welke Volvo’s er nu zijn (inclusief bouwjaar en kilometerstanden). Ook kunt u dan direct een afspraak maken om de auto te komen bekijken.

De volgende Volvo Youngtimers zijn op dit moment te koop bij Scandcar Classic Volvo Garage

You may also like...

WhatsApp chat
Call Now Button