" width=

Scandcar levert U ruil- / revisiemotoren van de allerhoogste kwaliteit. Onze revisiemotoren zijn niet ‘gewoon’ gereviseerd, (wat nog binnen de tolerantie is wordt opnieuw gebruikt) maar wij gebruiken uitsluitend originele, nieuwe onderdelen!

 

Oliepomp, nokkenas, nokkenastandwielen, toplager, nokkenaslagers, zuigers, zuigerveren, pistonpenbussen, hoofdlagers, drijfstanglagers en natuurlijk voorzien van moderne siliconenrubberen keerringen in plaats van de standaard gemonteerde vilten keerringen.

 

Moderne eisen Volvo motor

 

Onze motoren worden volgens de allermodernste eisen gefabriceerd en wij durven dan ook gerust te stellen dat onze revisiemotoren zich kunnen meten met een fabrieksnieuwe motor.

 

U krijgt bij ons dan ook een schriftelijke garantie.

 

Onze cilinderkoppen zijn standaard geschikt voor het gebruik van loodvrije benzine en LPG, ook voor B4B en B16!

 

Wij leveren losse shortblokken en cilinderkoppen, keuze uit A-,C-,D-,F- of K nokkenas zonder meerprijs. R en S op aanvraag.

 

Wij kunnen ook Uw B18 opboren naar B20 en indien u wenst reviseren wij uw eigen blok waardoor u uw originele motornummer behoudt.

 

B4B en B16 op aanvraag in verband met verkrijgbaarheid van de onderdelen

 

LPG en Loodvrij

 

Denk aan het milieu en vervang uw cilinderkop door een cilinderkop met geharde klepzittingen. Dan rijdt u probleemloos op LPG en Loodvrije benzine.

 

Klik hier om naar de motoren shop te gaan

 

Call Now Button