Scandcar Volvo toertocht

Volvo toertocht

Volvo toertochtScandcar organiseert dit jaar de Winter Trial. Een toertocht voor Volvo rijders. Het maakt niet uit welk type Volvo je hebt, hoewel we natuurlijk een voorliefde hebben voor klassiekers.
Deze zal vertrekken op zondag 20 februari 2011. Ontvangst vanaf 10 uur. Vertrek tussen 10.30 en 11.15.

Iedereen die zich ondertussen heeft aangemeld via mail, hyves of telefoon is welkom. (u heeft misschien geen bevestiging ontvangen.)     Voor overige liefhebbers is de rit live te volgen op Twitter volg #Volvo2011

Volvo toertochtScandcar organiseert dit jaar de Winter Trial. Een toertocht voor Volvo rijders. Het maakt niet uit welk type Volvo je hebt, hoewel we natuurlijk een voorliefde hebben voor klassiekers.

Deze zal vertrekken op zondag 20 februari 2011. Ontvangst vanaf 10 uur. Vertrek tussen 10.30 en 11.15.

Iedereen die zich ondertussen heeft aangemeld via mail, hyves of telefoon is welkom. (u heeft misschien geen bevestiging ontvangen.)     Voor overige liefhebbers is de rit live te volgen op Twitter volg #Volvo2011

Volvo toertochtScandcar organiseert dit jaar de Winter Trial. Een toertocht voor Volvo rijders. Het maakt niet uit welk type Volvo je hebt, hoewel we natuurlijk een voorliefde hebben voor klassiekers.

Deze zal vertrekken op zondag 20 februari 2011. Ontvangst vanaf 10 uur. Vertrek tussen 10.30 en 11.15.

Iedereen die zich ondertussen heeft aangemeld via mail, hyves of telefoon is welkom. (u heeft misschien geen bevestiging ontvangen.)     Voor overige liefhebbers is de rit live te volgen op Twitter volg #Volvo2011

You may also like...

WhatsApp chat
Call Now Button