Cars and Coffee en 10%-20% korting op alles

Het 2de Scandcar-evenement komt er al weer aan! Op 15 september 2018 a.s. tussen 0900 en 1230 uur, organiseert Scandcar Classics and Coffee in Moergestel. Naast deze gezellige ochtend met andere Volvo-liefhebbers een heerlijke Zweedse wafel zijn er ook diverse opruimingen en kortingen. Graan zien we je 15 september.

 

 

Auto’s en onderdelen

Scandcar kan u een 40-tal Volvo modellen aanbieden, van een PV52 uit 1938 tot aan Volvo V70 modellen van 2006. Wij beschikken over diverse bronnen wereldwijd, die ons de mooiste en kwalitatief meest hoogstaande Volvo modellen leveren.

Onze showroom, gevestigd in Moergestel (NB), is ook online te bekijken.
U dient hiervoor te klikken op 1 van de links (via het gewenste type) aan de linkerkant van deze pagina.

 

Tevens kunt u op deze dag met 10% korting onderdelen kopen. (op alles) en op rem onderdelen zelfs 20% korting.

 

You may also like...

WhatsApp chat
Call Now Button